O Nama
AleDo Tech čini tim stručnjaka u elektroenergetici fokusiranih na obnovljive izvore energije, s njima povezane tehnologije i na elektromobilnost. Vjerujemo u energetsku tranziciju prema obnovljivim izvorima energije i elektrifikaciju prometa, a naša želja i cilj je aktivno sudjelovati u tom procesu.

Za vas razvijamo projekte solarnih elektrana i punionica električnih vozila te vam na taj način osiguravamo uštede korištenjem solarne energije i olakšavamo tranziciju ka elektrifikaciji prometa osiguravajući vam za to potrebnu infrastrukturu.

Kako poslujemo?

Za vas izrađujemo izračun isplativosti investicije, savjetujemo pri odabiru optimalnog rješenja i načinu financiranja projekta, izrađujemo idejni i glavni projekt, ishodujemo svu potrebnu dokumentaciju i dozvole za realizaciju projekta, dobavljamo i ugrađujemo opremu i puštamo sustav u rad. Od savjetovanja ili dobavljanja pojedinačne komponente, sve do rješenja po principu “ključ u ruke” – AleDo Tech d.o.o. je tu za Vas.

Sudjelujemo u B2B i B2C projektima, a  najvažnije mjerilo uspješnosti nam je zadovoljstvo korisnika krajnjim rezultatima. Fleksibilan smo tim voljan sudjelovati u različitim poslovnim aranžmanima; od ESCO modela, projekata po principu “ključ u ruke”, do distribucije opreme i savjetodavnih usluga.

Istinska vrijednost za novac
Vrhunska kvaliteta i optimalna rješenja
Zadovoljstvo korisnika
Mi smo tu za Vas!
Ekološka osviještenost
Rješenja u skladu s prirodom
Stupimo u kontakt
© 2022 ALEDO TECH

Proizvodi i Usluge

O Nama
Blog
Kontakt